PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Piqué enllesteix la compra de l’FC Andorra

L’acord es precipitarà amb l’aprovació de la nova Llei de l’Esport

Per El Periòdic

Gerard Piqué, en el partit contra l'Espanyol
Gerard Piqué, en el partit contra l'Espanyol | FC Barcelona

Amb la nova Llei de l’Esport, que s’aprovarà abans de final d’any, quedarà establert que pugui entrar capital estranger per crear societats anònimes esportives . Els clubs tindran aquesta possibilitat i un que pot aprofitar aquesta opció és l’FC Andorra. El jugador de l’FC Barcelona Gerard Piqué, a través d’una de les seves empreses, ultima la compra de l’entitat tricolor un cop entri en vigor la nova llei.

Des de l’any passat són vàries les ofertes que se li han presentat a la directiva de l’FC Andorra de diferents grups inversors, però cap ha fructificat amb l’aprovació de la nova legislació encara llunyana. Ara els tempos són molt més propers i està avançada la proposta provinent del central del Barça. Fruit del futur acord el primer equip s’ha començat a reforçar, amb els recents fitxatges de Ferran Tacón i Rubén Bover. L’entrada del nou capital podria comportar un canvi a la banqueta, actualment dirigida per Richard Imbernón.

L’FC Andorra ha fet públic un comunicat oficial indicant que el club ha mantingut converses amb diferents grups inversors per assegurar el compliment dels seus objectius esportius i millorar la situació econòmica de l’entitat, però cap d’aquestes negociacions ha conclòs. També recorda que qualsevol acord al que s’arribi, haurà de ser aprovat pels socis en una assemblea.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT