PUBLICITAT

Andorra la Vella

Concert gratuït dels germans Claret

Serà gratuït el 21 de desembre al Centre de Congressos d'Andorra la Vella

Per El Periòdic

Gerard Claret durant el seu parlament en la inauguració de la mostra que l'homenatja.
Gerard Claret durant el seu parlament en la inauguració de la mostra que l'homenatja. | M.F.

El proper divendres, 21 de desembre, els germans Lluís i Gerard Claret oferiran un concert únic i gratuït al Centre de congressos d'Andorra la Vella. Servirà per homenatjar els 50 anys de la seva carrera artística, informa el comú d'Andorra la Vella en un comunicat. Entre el repertori que interpretaran els Claret (Lluís, violoncel i Gerard, violí), hi ha obres de Franz Joseph Haydn, Maurice Ravel i Zoltan Kodály.

Malgrat ser gratuït, serà necessària entrada per accedir al concert. Les invitacions per accedir al recital es poden descarregar a la pàgina web del comú, o recollir al Centre cultural la Llacuna.

El concert se suma a l’exposició 'Lluís i Gerard Claret. 50 anys de carrera artística' que va acollir el vestíbul de la Llacuna al novembre, i que feia un extens repàs per les cinc dècades ininterrompudes d’activitat concertística dels músics andorrans. Els actes culminaran al gener amb la col·locació d'una placa al Bulevard de les Estrelles del Fener Bulevard.

Entre d’altres, Lluís i Gerard Claret van ser impulsors actius de la creació de l'Institut de Música d’Andorra la Vella, juntament amb Bartumeu Rebés i el comú, el març de l'any 1980.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT