PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Unió Hotelera deixa la CEA i ja treballa en un nou encaix

La decisió es pren en una assemblea amb alta participació

Per El Periòdic

Un grup de turistes fa una consulta en la recepció d’un hotel.
Un grup de turistes fa una consulta en la recepció d’un hotel. | MARICEL BLANCH

La Unió Hotelera ha decidit abandonar definitivament la CEA. Així es va aprovar en l’assemblea extraordinària que l’entitat va celebrar ahir a la tarda per votar únicament la seva pertinença a la patronal. La sessió va comptar amb una alta participació dels associats i la decisió es va prendre per majoria. Tot i que la seva baixa no es farà efectiva fins al proper 31 de desembre, l’UHA ja ha començat a treballar per trobar un nou encaix dins de la CEA. 

L’entitat entén la importància de la patronal per al país i per això ja ha començat a buscar alternatives

L’entitat és precisament un dels socis fundadors de la patronal i, en el comunicat que va fer públic just ahir després de l’assemblea, ja va especificar que «entén la seva importància per al país». Per això, ha decidit obrir noves línies de negociació per esbrinar com pot seguir formant part de l’agrupació d’agents econòmics. De fet, la Unió Hotelera va començar a posar en dubte la seva pertinença a la patronal fa només unes setmanes. 

L’entitat va queixar-se de la quota d’afiliació que paga a la CEA en considerar que és massa elevada i va exigir-ne una rebaixa. Tot i així, no va ser fins que va rebre la negativa de la patronal i va confirmar que les converses no avançaven cap on esperava que va posar sobre la taula un possible trencament amb la CEA. Després de diversos intents per evitar aquest desenllaç, la UHA ha decidit marxar i buscar una alternativa per encaixar-hi més endavant.

PUBLICITAT
PUBLICITAT