PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UdA renova els representants tant del personal com dels estudiants

La comunitat universitària va poder votar per primera vegada en format digital

Per El Periòdic

Captura de pantalla del portal on poder votar.
Captura de pantalla del portal on poder votar. | UDA

La comunitat universitària de la Universitat d’Andorra just ahir va viure una nova jornada d’eleccions per elegir els seus cinc representants al Consell Universitari, del total de deu membres que conformaran a partir d’ara aquest òrgan de govern de la institució. Precisament es tractaven de les primeres eleccions universitàries que s’han desenvolupat en modalitat electrònica i comptaven amb la novetat d’incorporar l’elecció d’un membre per representar el personal administratiu i tècnic, una aspiració històrica del col·lectiu que va quedar recollida en la nova legislació aprovada aquest mateix 2018.

Les professores Montserrat Aldomà i Montserrat Pellicer van sortir elegides com a noves representants electes del personal docent. Com a suplents, va designar-se Vicens Blasco i Betlem Sabrià, integrants de la mateixa candidatura única. Pel que fa al personal administratiu i tècnic, va entrar Victor Llorente com a representant i Cristina Osuna com a suplement. El col·lectiu estudiantil estarà representat en el Consell Universitari per les alumnes Claudia Call i Anna Rodrigues, que tindran com a substituts Joel Ortega i Leticia Domingues.

Funcionament de l’organisme

La Llei de la Universitat d’Andorra estableix que la durada del mandat és de dos anys per a tots els membres del Consell Universitari que representen sigui el personal sigui els estudiants i que poden ser reelegits en els seus càrrecs. El Consell Universitari és la màxima autoritat pluripersonal de l’UdA i el componen el rector, dos representants de l’administració general, dos representants del personal docent, dos representants dels estudiants, un representant del personal administratiu i tècnic, un representant de l’àmbit empresarial i professional, i un últim representant de les entitats que col·laboren amb la universitat. 

En la mateixa jornada d’eleccions universitàries que va celebrar-se ahir, es va aprofitar per elegir també els membres del consell editorial del butlletí de la Universitat d’Andorra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT