PUBLICITAT

Andorra la Vella

La Focacceria, sabor artesanal italià

Andorra Cullerades nº 21

Per El Periòdic

Interior de La Focacceria.
Interior de La Focacceria. | La Focacceria

Un restaurant que es diu La Focacceria deixa molt clar quin és el plat estrella, però que no porti a l’engany, ja que hi ha moltes altres especialitats que presenten un elevat nivell de qualitat. Perquè una de les premises d’aquest establiment és el producte artesanal, que suposa tota una garantia.

Un dels menjars més tradicionals i populars de la cuina italiana es mostra en totes les seves varietats en una carta renovada, que va variant sempre per plantejar noves propostes. La focaccia es presenta sobre una taula de fusta amb tot el que se li demana, cruixent per fora i esponjosa per dins, amb tots els ingredients ben identificats quan toquen el paladar. 

La carta és rica en pasta, tota ella artesanal. I això s’agraeix molt. Es nota quan la pasta és bona. Tampoc falten per escollir tot un ventall de pizzes i amanides. La Focacceria presenta un producte atractiu i diferent, accessible a totes les butxaques. Es troba en una ubicació cèntrica, amb una terrassa coberta climatitzada que s’agraeix. És una molt bona proposta per anar-hi a dinar, amb un menú de migdia que s’està mostrant exitós amb dos plats, beguda i cafè. Per a qui tingui poca gana o pressa, hi ha la modalitat express, amb un plat a escollir. Per sopar també és un lloc ideal per anar-hi.

La nostra recomanació:
Si ens centrem en una focaccia, la de prosciutto e funghi deleitarà a qualsevol. Quan a la pasta, els raviolis de ceps amb la seva salseta són magnífics, i són per recordar.

Ideal per… Àpats amb amics, parella o per feina, es tingui poc temps o et puguis entaular més.

Punts forts i punts febles:
El punt fort és el producte artesanal amb què compta tota la carta. El punt feble és l’espai, amb les taules massa juntes.

Les postres

Que els amants de la Nutella es deixin un raconet per a les postres, perquè són sublims. La focaccia i la pizza de Nutella arriben al final d’un àpat que encara que ja es tingui la panxa plena, no quedarà ni una engruna uns minuts després. És una garantia. El pastís de formatge i la panacotta també són casolans. Aquesta última, en un got de vidre, està a tal nivell que el clic clic amb la cullereta per escurar-la en el recipient transparent serà normal. Que ningú tingui vergonya de fer soroll, perquè  acabar-s’ho tot, s’ho val.

La cervesa

Des d’un començament, La Focacceria i Mahou han anat de la mà, en un projecte de mutua confiança relacionats per valors comuns. Qualsevol dels plats que es troben a la carta van bé acompanyats d’una cervesa, aportant un punt de frescor agradable amb allò que s’està menjant. Si els productes que hi ha a la taula són de qualitat, la cervesa ho guarneix a la perfecció, sempre ben tirada al got i amb un sabor treballat amb els 128 anys d’història que avalen la marca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT