PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

San Marino, testimoni dels últims partits de preparació

Darrer compromís de la selecció absoluta abans de la fase de classificació

Per Anna Ribas

Oriol Rodríguez durant un dels amistosos contra Xipre.
Oriol Rodríguez durant un dels amistosos contra Xipre. | MARICEL BLANCH

Doble compromís per a la selecció absoluta de futbol sala. Aquest cap de setmana viatja a San Marino on es disputaran els dos últims amistosos abans de la fase de classificació per al Mundial. Ambdós partits es jugaran a les 18.00 hores. 

Després dels matxs contra Xipre i Lituània, toca enfrontar-se a una selecció amb la qual, segons l’entrenador Xavi de la Rosa, «estem més igualats. Les dues seleccions contra les que ja hem jugat es preveien superiors a nosaltres i, per contra, amb San Marino espero dos partits igualats. Juguen a casa i això compta però esperem guanyar». Pel que fa als 14 convocats, no hi ha grans sorpreses. La incògnita està sota pals: «tenim ara mateix tres porters, que són l’Aleix Gimenez, el Cristian Gonçalves i l’Aitor Rubio, que estan donant un rendiment tan alt que ens costa triar-ne dos. No descartem Andre però no està entrenent mentre que aquests tres estan al 100%», va afirmar el seleccionador.

La posició més problemàtica és la del pivot. Tot i que últimament sembla que amb Marc Ibáñez i Christian Regalo se’n ensurten. «Són molt joves i això es nota. Quan jugues amb equips on els tanques tenen molta experiència, els hi juguen amb el cos i no només amb la pilota als peus. Si segueixen treballant com fins ara, en un futur tindrem dos grans pivots. Sinó, optem per jugar de quatre amb el pivot despenjat a una banda».
El pròxim compromís serà una competició oficial. A la fase de classificació per al Mundial, s’enfrontaran a un grup «complicat» format per Bielorúsia, Noruega i Kosovo. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT