PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Falsa amenaça de bomba a les oficines de Viladomat Esports

La Policia ha accedit a l'edifici amb els gossos i del grup TEDAX, però no s'ha trobat cap rastre de l'artefacte

Les oficines de Viladomat, on ha tingut lloc la falsa alarma de bomba.
Les oficines de Viladomat, on ha tingut lloc la falsa alarma de bomba. | ANA / T. N.

Les oficines centrals de l’empresa Viladomat Esports van rebre ahir al migdia una falsa amenaça de bomba. Els treballadors de l’empresa, situada al carrer Esteve Dolsa Pujal d’Andorra la Vella, van rebre una trucada telefònica d’un home que informava que hi havia una bomba a l’edifici. La Policia va ser alertada a les 12.12 hores, va activar el protocol inicial i al lloc dels fets es va desplaçar agents de la unitat de grups especialitzats, concretament del Tedax i de guies canins, que no van trobar cap rastre de l’artefacte. L’avís va obligar a desplegar quasi una desena d’efectius.
La quarantena dels treballadors van ser evacuats seguint els protocols d’emergència. Minuts després de confirmar que es tractava d’una falsa alarma, van poder tornar als seus llocs de feina.

La Policia investiga la procedència de la trucada i la identitat de l’home, així com els motius de la falsa amenaçada de bomba. No descarten que es tracti d’una simple gamberrada o d’un extreballador descontent amb l’empresa, van indicar fonts policials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT