PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La plantilla se centra en el Borges i s’aïlla del focus mediàtic

L’FC Andorra celebrarà el dia 29 una assemblea extraordinària per ser una societat anònima

Per Joan Josep Blasco

Reyes controla l’esfèrica en el partit contra el Gimnàstic Manresa.
Reyes controla l’esfèrica en el partit contra el Gimnàstic Manresa. | FCA

Aquesta setmana es coneixia que l’FC Andorra està treballant per convertir-se en una societat anònima amb objecte esportiu. Es troba en converes amb diversos grups inversors i amb qui ho té més avançat és amb Kosmos, encapçalada per Gerard Piqué. Amb aquest tema a l’espera d’aprovar-se la nova Llei de l’Esport el 20 de desembre, l’equip juga avui a la Borda Mateu (16.00 hores) contra l’FC Borges Blanques.

La plantilla afronta el matx sabent tot el que suceeix en el seu entorn, però provant de concentrar-se en el matx. «El president ens ha tranquil·litzat a tots els jugadors de la plantilla. La veritat és que estem molt centrats en el partit», assegura Albert Reyes, que no veu que el grup s’hagi de motivar especialment en aquest duel per obtenir un triomf: «La nostra conjura setmanal la fem als mateixos entrenaments quan ens animem i ens cridem per fer les coses millor».

El Borges és dotzè, situat a un punt dels andorrans, sumant dos punts a les últimes quatre jornades. «És un rival directe, juguem a casa i hem de donar un pas sobretot a la classificació i deixar-los enrere. És un partit important per guanyar», afirma Reyes, veient que l’equip es troba en «una bona dinàmica de grup i sobretot de joc», tot i la derrota la setmana passada amb el líder. Per guanyar en aquesta ocasió a la Borda Mateu «hem de portar el ritme del partit perquè tenim gent que ho sap fer, no cometre errades com contra el Mollerussa, i aprofitar les ocasions».

Per acabar l’any queden dos enfrontaments com a local, davant el Borges i el CF Balaguer. En aquests dos partits «hem de puntuar sí o sí. Tenir aquests sis punts seria un gran resultat», afirma Reyes. Per al duel d’avui són baixa per lesió Pujol, Ludo i Hans, mentre que Xisco és dubte perquè li persisteixen les molèsties.

Aprovació dels socis

El 29 de desembre l’FC Andorra celebrarà una assemblea general extraordinària. En l’ordre del dia es troba l’exposició de la situació financera de l’entitat, la presentació i ratificació de l’acord signat amb un tercer inversor, la proposta i votació de creació d’una societat anònima amb objecte esportiu, la transmissió de les accions en cas d’aprovar-se a l’inversor, i l’atorgament de facultats als components de la junta directiva per a que pugui executar els acords presos. El club actualment té al voltant de 300 socis, que han d’aprovar per majoria qualsevol punt del dia per a que es faci efectiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT