L'FC Andorra no passa de l'empat a zero en un partit gris

Tacón a un quart d'hora per al final envia la pilota al travesser

Per Joan Josep Blasco

Emili, servint una falta en el partit contra el Borges.
Emili, servint una falta en el partit contra el Borges. | FCA

Després d'una setmana moguda pel futur de l'FC Andorra per convertir-se en una societat anònima d'objecte esportiu i l'interès de l'empresa Kosmos, encapçalada per Gerard Piqué, per adquirir l'entitat, l'equip ha afrontat una nova jornada de lliga, amb el cos tècnic i la plantilla intentant aïllar-se de tot el que passa a l'entorn. El matx contra el Borges Blanques va concloure tal i com havia començat (0-0).

Els tricolors van sortir al camp ensopits i en els primers minuts els visitants es podrien haver avançat a través de ràpides transicions. A més exercien una pressió alta, que no deixava fer el seu joc als andorrans. En els cinc primers minuts els de les Garrigues en van tenir dues de clares. Primer va ser Sergey qui enviava la pilota fora en una ocasió franca, i després era Eudal qui en un contraatac encarava a Silverio, que rebutjava la rematada. L'esfèrica tornava al mateix jugador i el porter aquest cop li va atrapar la rematada.

Els tricolors no aconseguien trobar porteria. Però al minut 26 Aaron, en cursa, realitzava una vaselina sobre la sortida del porter i veia com l'esfèrica s'escapava ajustada al pal. L'FC Andorra es podria haver posat per davant, i tot seguit era el Borges qui va estar a punt de fer-ho. Una mala passada en defensa de Bover arribava als peus de Ramon, que tot sol davant Silverio veia com l'andorrà li encertava la direcció de la rematada. Però aquí no acabava el perill perquè la pilota la recollia Eudal, que rematava per sobre el travesser.

A la segona part els locals van estar millor, però lluny encara de la seva millor versió. De sortida, en una falta lateral Alàez s'estirava per posar el peu, estant a punt de superar a Roger sota pals. Al 59, Eduard etzibava un xut potent de fora l'àrea que es colava per tot l'escaire, però l'estirada de Silverio va evitar-ho posant una mà salvadora. Al darrer quart d'hora els andorrans van mostrar-se més incisius. Tacón va enviar un llançament de falta al travesser i en un contraatac Cucu, que acabava de sortir al camp, veia un cop es quedava sense angle com i el porter li enviava la pilota a córner. A la sortida d'aquest Cristian, caient enrere, al segon pal rematava fora. Arribant ja al final Tacón va intentar-ho des del mig del camp, però sense trobar porteria.