PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Piqué escull a Nogués com a director esportiu de l’FC Andorra

L’exporter del Balaguer té una estreta relació amb el central blaugrana i coneix el Principat

Per Miquel López-Egea

Jaume Nogués, a la dreta amb el central de l’FC Barcelona, Gerard Piqué.
Jaume Nogués, a la dreta amb el central de l’FC Barcelona, Gerard Piqué. | Facebook Jaume Nogués

Un cop es faci oficial la compra de l’FC Andorra per part de l’empresa de Gerard Piqué, Kosmos, Jaume Nogués serà el director esportiu de l’entitat i tindrà com a objectiu pujar a tercera aquest mateix any, tal com ha pogut saber EL PERIÒDIC. 

En aquest sentit, Piqué aposta per un amic amb el qual té una relació molt estreta i que, a més, té coneixement de la realitat andorrana i de fet, va ser porter del Balaguer a les ordres d’Emili Vicente. El nou director esportiu també va jugar al Tàrrega, el Manresa i el Barbastro. 

Per aquest projecte, a més, es preveuen alguns fitxatges més per poder reforçar la plantilla i pujar així de categoria aquest any. Tot i això, encara no s’ha fet oficial però sí que és cert que tant Ferran Tacón com Rubén Bover ja estan brillant amb l’equip. Malgrat això, aquest cap de setmana l’equip no va poder passar de l’empat a 0 contra el Borges Blanques en un partit gris de l’Andorra després d’una setmana molt moguda mediàticament per la plantilla i el cos tècnic. 

Però tot això haurà de ser després que s’aprovi la Llei de l’Esport al Principat i que l’FC Andorra celebri una Assemblea General Extraordinària el dia 29 de desembre en la qual s’exposarà la situació financera del club, es presentarà i es ratificarà «l’acord signar entre el FCA i un tercer inversos», es proposarà i es votarà «la creació d’una societat anònima amb objecte esportiu», es farà la transmissió «d’actius i passiu a la societat anònima d’objecte esportiu» i s’actuarà «en conseqüència del punt segon, i transmissió de les accions de la societat anònima d’objecte esportiu al tercer inversor». Així mateix es farà «l’atorgament de facultats als membres de la junta directiva, de manera indistinta, per tal que, sota el seu criteri, puguin executar els acords presos».

Interès pel Mallorca

Per altra banda, abans que Piqué es decidís per comprar l’Andorra, es va mostrar interessat pel Reial Mallorca, que milita a la Segona Divisió Espanyola. En aquest sentit, Piqué es va reunir amb Robert Sarvert, màxim accionista del club per interessar-se per aquest però ho va descartar perquè, a part que el club no estava en venda, no li suposava una opció interessant així que va apostar pel club del Principat per totes les possibilitats que oferia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT