El Sant Julià passarà les festes com a líder de la competició

Els lauredians sumen una victòria però l’Inter d’Escaldes i el Vallbanc el segueixen de prop

Per Miquel López-Egea

El Vallbanc FC Santa Coloma i la UE Engordany, ahir.
El Vallbanc FC Santa Coloma i la UE Engordany, ahir. | FAF

Amb 24 punts en la Lliga Multisegur Assegurances, la UE Sant Julià marxarà de vacances com a líder de la competició després d’haver fet els deures aquest cap de setmana i d’haver-se imposat a la UE Santa Coloma per 1 a 3 en un duel que es va decidir en els darrers 15 minuts. Luis Emilio Blanco va marcar de penal però al 84 Jordi Rubio va fer el gol de l’empat, malgrat això en sis minuts els lauredians van fer dos gols més, un per part de Fousseyni Cissé i un altre per part de Blanco.

Així mateix, el Vallbanc FC Santa Coloma es va imposar a la UE Engordany en un duel en el qual Robert Ramos va marcar al minut 13 i Diego Najera va ser el segon al 83 per donar tres punts als de Marc Rodríguez que els situen a la part de la taula. En aquest sentit, l’Engordany s’ha despenjat una mica i ara és quart, a cinc punts del líder.

Per altra banda, en el matx que va disputar l’Inter d’Escaldes contra l’FC Lusitans, els escaldencs es van imposar per 0 a 3 amb tres gols anotats a la segona part, el primer de penal. L’Inter se situa a dos punts del líder i passarà el Nadal com l’equip revelació. Mentrestant, el Lusitans va trencar la ratxa en un duel marcat pels seus problemes econòmics.

Finalment, l’FC Encamp va donar la sorpresa contra l’FC Ordino i va sumar la primera victòria de la temporada per 2 a 0 amb gols d’Eugenio Peralta i Ignacio Ucha. Els dos equips són cuers a la lliga.