PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc perd una altra posició a l’ACB

Després de la trista desfeta contra el Delteco GBC al Poliesportiu

Per Miquel López-Egea

El MoraBanc i el Delteco GBC juguen al Pôliesportiu, dissabte.
El MoraBanc i el Delteco GBC juguen al Pôliesportiu, dissabte. | Martin Imatge / BCA

El MoraBanc Andorra ha acabat la 12a jornada de la Lliga Endesa amb cinc victòries i set derrotes i se situa en 11a posició i, per tant, per poder fer front a l’objectiu de poder disputar la Copa del Rei, hauria de guanyar els cinc partits que li queden i que tots els seus rivals directes fallessin. 

Malgrat això, amb el paper que va fer dissabte al Poliesportiu d’Andorra, quan va perdre oferint una imatge pèssima contra el Delteco GBC per 76 a 87, l’objectiu sembla molt complicat. 

Així mateix, pel que fa als seus rivals directes, l’Iberostar Tenerife es va imposar per 70 a 63 al Kirolbet Baskònia, el BAXI Manresa va guanyar amb autoritat al Tecnyconta Saragossa per 94 a 73, el València Basket va superar al San Pablo Burgos per 77 a 87, el Divina Seguros Joventut va perdre contra l’Herbalife Gran Canària per 83 a 68 i l’UCAM Múrcia va guanyar al Montakit Fuenlabrada per 75 a 65. 

Tot això va passar en una jornada frenètica en la qual els tres líders van perdre, ja que el Barça Lassa va fallar contra l’Unicaja de Màlaga (78 a 73) i el Reial Madrid ho va fer també contra el Lugo per 84 a 71.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT