PUBLICITAT

La selecció guanya en el darrer assaig de l’any (1-2)

Per preparar el Pre Mundial

Per El Periòdic

La seleció, ahir.
La seleció, ahir. | FSGC

La selecció es va imposar ahir a San Marino per 1 a 2 en el darrer assaig abans del Pre-Mundial de Bielorússia del mes de gener on jugarà contra Bielorússia, Noruega i Kosovo. L’equip de Xavi de la Rosa ha jugat contra Xipre i Lituània, i ara contra San Marino en un duel en el qual Marçal i Oriol Rodríguez van ser els autors dels gols. 

En aquest sentit, el seleccionador nacional, va explicar que va ser un partit «molt complicat com es preveia» en el qual «fins i tot hem sigut més superiors que ahir». «Avui hem tirat 31 vegades a porta i hem fet 22 córners i a més, no sortien del seu mig camp», comentava. 

A més va dir que «físicament l’equip un 10 i que ho han donat tot». «Marxem molt content, mantenint la intensitat i això ens fa veure que la línia a treballar és la que portem fins ara, tant de bo segueixi així», desitjava. «Tenim una selecció molt jove, que va al 100% i que té un marge de millora molt gran, el resultat et fa content però és un partit per assajar, Bielorússia serà una altra història», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT