PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut per agressió sexual un empresari de la Massana

Resident de 69 anys, regenta diversos negocis a la parròquia

Per El Periòdic

Agent de la policia.
Agent de la policia. | Maricel Blanch

 

La policia va detenir dilluns passat a la Massana un home resident de 69 anys per agressió sexual. El detingut és molt conegut a la parròquia massanenca, on regenta diverses botigues i també està vinculat a un establiment cèntric d'Escaldes-Engordany. El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 37 persones durant aquesta darrera setmana (del 10 al 16 de desembre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (7), contra la seguretat del trànsit (25) i altres delictes (5).

Quant a altres delictes, la policia va detenir dijous passat al Pas de la Casa un noi no resident de 19 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia. El noi estava expulsat del país durant sis anys i va trepitjar territori andorrà, motiu pel qual el cos d'ordre el va detenir i va ser ingressat al Centre penitenciari de la Comella per complir els vuit mesos de presó a què havia estat condemnat inicialment.

Pel que fa a salut pública, el Cos de Policia ha detingut cinc persones per possessió de drogues al voltant de locals d'oci nocturns. Així, dos homes residents de 35 i 48 anys van ser detinguts en un aparcament proper a un local d'Arinsal per consum i tinença de cocaïna –comís de 0,7 grams–. A Soldeu, un home resident de 31 anys va ser detingut a prop d'un local d'oci, per possessió d'1,3 grams de cocaïna. També a Soldeu, van ser detinguts una dona i un home residents de 34 i 32 anys respectivament, per consum i tinença d'MDMA –comís de 0,6 grams–.

Per últim, la policia ha continuat durant aquesta darrera setmana la companya de controls d'alcoholèmia, que va començar el dia 3 i que acabarà el 5 de gener. Si la primera setmana de campanya els detinguts van ser quinze, durant la segona han estat dinou, xifra que eleva el total fins als 34 detinguts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT