PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més cursos gratuïts per aprendre i millorar el català

A partir del mes de febrer, s’oferiran un total de 24 formacions

Per El Periòdic

Estudiants al centre d’autoaprenentatge del català d’Escaldes-Engordany.
Estudiants al centre d’autoaprenentatge del català d’Escaldes-Engordany. | ANA

L’àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura, Joventut i Esports va donar a conèixer ahir les accions programades en pro del coneixement i l’avaluació de la llengua d’Andorra entre els ciutadans. En primer lloc, a partir del 4 de febrer s’oferiran 24 cursos presencials gratuïts (amb un increment de 6 cursos respecte al mateix període de l’any passat) que s’impartiran a Encamp, la Massana, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. Així mateix, en tots els centres de català es poden seguir també les formacions dels nivells C1 i C2 mitjançant el mètode gratuït de l’autoaprenentatge guiat.

D’altra banda, amb l’objectiu de promoure l’avaluació de la llengua catalana, els dies 25 i 26 de gener tindrà lloc la convocatòria d’hivern dels exàmens oficials de llengua catalana. Els nivells A1 i A2 es convocaran el divendres 25 de gener, i els nivells B1, B2 i C1, el dissabte 26 de gener. Pel que fa al nivell C2, els cursos són anuals i arrencaran el mes de setembre.

El període d’inscripció romandrà obert del 20 de desembre al 14 de gener al Servei de Tràmits del Govern o, si es disposa del mòdul d’identificació en línia personal (MIL). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT