PUBLICITAT

Andorra la Vella

Refer-se davant del líder

El MoraBanc intentarà assegurar la segona plaça i recuperar-se de les tres derrotes consecutives

Per Miquel López-Egea

Una imatge de l'entrenament d'ahir al Poliesportiu.
Una imatge de l'entrenament d'ahir al Poliesportiu. | BCA

El Poliesportiu d’Andorra acull avui a les 20 hores el darrer partit de la primera fase de l’Eurocup en un duel que enfrontarà al MoraBanc amb el líder del grup A, l’AS Mònaco. En aquest matx, està en joc refer-se de la mala ratxa que acompanya a l’equip després de la finestra FIBA i també saber en quina posició quedarà a la taula, i per tant, conèixer els rivals que es trobarà al Top16. 

L’equip serà segon i anirà al grup H si guanya o si perd però l’Estrella Roja perd a Istanbul. Si és tercer, anirà al grup G, amb l’Unicaja i el València, això passarà si perd i guanya l’Estrella Roja o si perd i el Radtiopharm Ulm no obté l’average necessari a la pista del Brescia.  Finalment, l’equip serà quart i anirà al grup F si perd, guanya l’Estrella Roja a Istanbul i l’Ulm guanya al Brescia i entre la seva victòria i la derrota del MoraBanc dona més 32. 

En aquest sentit, l’entrenador del club del Principat, Ibon Navarro, va explicar ahir que «l’important és recuperar algunes bones sensacions pel que fa a joc». «No estem parlant de guanyar a qualsevol perquè sens dubte és el millor equip que ha vingut de  l’Eurocup i serà el més complicat», explicava i afegia que «s’haurà de realitzar algunes coses bé que no hem fet a les darreres setmanes». 

Per altra banda, va comentar que li agradaria assegurar el segon lloc i que «hem perdut un poc el fil després de la finestra FIBA». «Està clar que grupalment hem perdut algunes coses bones que teníem pel que fa a duresa, a competitivitat o química a la pista», aclaria. «Però no contemplo perdre un partit per ser tercer o quart, no m’ha passat pel cap», sentenciava. 

Pel que fa al rumor d’una possible marxa de Shayne Whittington, va indicar que «compta amb ell» i que no «hi haurà jugadors millors que el nord-americà en el mercat». 

Per un altre costat, Guille Colom va destacar que «és un partit complicat per nosaltres perquè ens enfrontem el campió del nostre grup i perquè volem tornar a una ratxa guanyadora» i que «també aconseguiríem enviar un missatge al Top16 sobre la nostra pista dient que és complicada». 
«Volem acabar amb el mal moment com més aviat millor, hem de començar a fer les coses millor i millorar en el que ens està faltant els darrers partits», desvetllava. «Una victòria ens animaria», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT