PUBLICITAT

Andorra la Vella

Per Nadal tot és possible

Martí visita l’Escola Meritxell i els usuaris aconsegueixen que canti al ritme d’Alaska. Les autoritats es converteixen en un ninot de neu i un ren

Per El Periòdic

Les autoritats, al ‘photocall’ nadalenc de l’Escola Meritxell.
Les autoritats, al ‘photocall’ nadalenc de l’Escola Meritxell. | Maricel Blanch

Les visites nadalenques del cap de Govern, Toni Martí, a l’Escola Especialitzada de Meritxell s’han convertit en una tradició. La que va tenir lloc ahir, però, va ser l’última com a líder de l’Executiu i, sabedor de l’efemèride, va esprémer al màxim els minuts que va passar amb els usuaris, acompanyat dels ministres d’Afers Socials, Xavier Espot, i d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover. Tot i això, els veritables protagonistes van ser els usuaris de l’escola i els seus somriures. «És un dia festiu i assenyalat», va indicar Espot. 

El Govern els va regalar un lot de regals i joguines, entre els que va triomfar una Play Station 4 que no van dubtar a provar tots junts gràcies a un joc de karaoke. Els residents de l’Albó es van animar a cantar i, al ritme d’un clàssic d’Alaska i Dinarama, Martí, micròfon en mà, va liderar les tornades de la cançó acompanyat de desenes de veus que omplien la sala d’estar d’unes renovades instal·lacions, les quals van recórrer les autoritats. Espot i Jover no es van atrevir a demostrar els seus dots musicals, però qui veritablement se sabia la lletra, eren les persones ateses. 

Els usuaris del Taller Ocupacional de Xeridell van organitzar un photocall per immortalitzar el vessant més informal i social dels polítics, que durant uns segons van deixar de banda el protocol i van convertir-se en un Pare Noel, un ninot de neu i un ren. «No venim una vegada a l’any, sinó que seguim de ben a prop el desenvolupament de l’escola i formem part de la junta rectora», va puntualitzar Espot, que, igual que el cap de Govern, va saludar un per un als assistents amb diversitat funcional que l’esperaven i amb els que va compartir un esmorzar per celebrar l’arribada del Nadal. «Torneu aviat, hem de seguir cantant», així van acomiadar alguns usuaris a les autoritats. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT