PUBLICITAT

Andorra la Vella

Desconeixement sobre els talls a les carreteres d'accés a Andorra el 21D

El Govern no es planteja desenvolupar un dispositiu especial per les protestes a Catalunya

Per El Periòdic

Marxa lenta a la C-14 a l'altura d'Organyà per protestar contra la detenció de Carles Puigdemont.
Marxa lenta a la C-14 a l'altura d'Organyà per protestar contra la detenció de Carles Puigdemont. | L.M.

El ministre portaveu Jordi Cinca ha anunciat que desconeix quines seran les protestes que es duran a terme en les carreteres d’accés al Principat aquest divendres, amb motiu de la celebració del consell de ministres espanyol a Barcelona. “Les persones responsables estan en contacte amb els seus homòlegs a Catalunya”, però el Govern no es planteja posar en marxa un dispositiu especial perquè “no hi ha la informació suficient de les activitats ni si aquestes afectaran la circulació de vehicles”.

L’executiu també està en contacte amb les autoritats franceses, a les quals ha “traslladat la inquietud” perquè “la sorpresa encara és major”, en tant que es desconeix en quins punts poden actuar els 'armilles grogues'. També per aquest motiu la policia està en contacte permanent amb la Gendarmerie.

El que és un fet per a Cinca és que els talls a les carreteres franceses han afectat al flux de visitants al Pas de la Casa i, tot que les xifres de visitants durant el mes de novembre “no hagin estat dolentes”, el Govern mesurarà l’impacte que ha pogut tenir en els comerços i si és necessari implementar mesures complementàries.

PUBLICITAT
PUBLICITAT