PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Solidaritat i molta diversió

Personatges populars, polítics i els millors esportistes s’enfronten en un ambient distès

Per Miquel López-Egea

Ferran Teixidó i Irineu Esteve al Pavelló del Prat Gran, ahir.
Ferran Teixidó i Irineu Esteve al Pavelló del Prat Gran, ahir. | Maricel Blanch

Per cinquena vegada consecutiva  es va celebrar ahir el Champions for Unicef, un clàssic on personatges populars, polítics i els millors esportistes del país s’enfronten en dos amistosos per recaptar diners per Unicef Andorra i, a més, l’esdeveniment serveix com a punt de trobada per tancar l’any esportiu. Com a novetat, aquest any es va celebrar al Prat Gran d’Escaldes-Engordany, amb molt bon ambient a les graderies. En el primer partit, el Vintage, es van enfrontar velles glòries de l’esport amb representants de la política, l’art o la societat civil, mentre que el segon va reunir els jugadors del MoraBanc amb la resta d’esportistes del país.

«Com sempre, estem disposats a participar en aquests esdeveniments benèfics que serveixen també per passar-nos-ho bé», explicava el corredor Ferran Teixidó. «Sempre és agraït trobar-nos per una bona causa», afegia. 

Els jugadors del MoraBanc comparteixen un duel amb l’elit de l’esport nacional

Així mateix, l’atleta Nahuel Carabaña va comentar que «és una oportunitat molt bona per gaudir amb tots els companys esportistes». «Tots fem disciplines diferents, jo mai he jugat a bàsquet, però és divertit, espero aguantar el ritme», bromejava. «Però el més important és recaptar diners», reiterava. En la mateixa línia es va mostrar el capità de la selecció de futbol, Ilde Lima, que va afirmar que «sempre fa gràcia estar aquí i és per una bona causa». «Els que fem esport ens agrada, és una cosa diferent i venim encantats, però sóc un desastre tot i ser molt alt», indicava. 

Per altra banda, Albert Llovera, que ahir no va poder jugar per molèsties al canell però que va animar com mai, va assegurar que «aquests esdeveniments són importants» i «es fan amb gust, ens ajuntem una bona tropa, a tots ens agrada». «Tots estem molts dies fora i fer una cosa per Unicef no costa res» comentava. «Els jugadors se n’enriuen de nosaltres però tenim l’oportunitat de jugar amb ells, és un caliu», comentava.

 L’esdeveniment també va comptar amb Mireia Gutiérrez, que tampoc va poder jugar: «S’ha de venir a animar per la causa, però no em puc lesionar l’altre mà, però va bé per trobar-nos». 
Qui no va dirigir la banqueta ahir va ser Ibon Navarro, que va dir que «és un esdeveniment dels quals agraden» i que «és molt divertit i diferent, sobretot perquè estem amb gent del món del motor, de l’esquí o de la bicicleta».

PUBLICITAT
PUBLICITAT