PUBLICITAT

El Lusitans paga la meitat de les nòmines i destensa la situació al vestidor

Da Silva segueix buscant inversors

Per Miquel López-Egea

El Lusitans juga contra l'Inter, diumenge.
El Lusitans juga contra l'Inter, diumenge. | FAF

Després d’uns dies moguts a l’FC Lusitans, finalment el club va poder pagar ahir la meitat de les nòmines, fet que ha servit per alleugerir la complexa situació per la qual estava passant la plantilla. 

Aquest fet s’ha produït després que els jugadors manifestessin la voluntat de marxar i després que l’equip tornés a ser el centre de les mirades pel seu deute i la seva delicada situació econòmica. Malgrat això, la directiva ha pogut fer malabars i pagar, almenys, la meitat de les nòmines, fet al qual es van comprometre el diumenge passat després del partit contra l’Inter Escaldes. 

Així mateix, cal recordar que el president del club, Antonio da Silva, està treballant amb dos inversors, un d’espanyol i un altre de portuguès, per poder salvar el club que, si no troba una esponsorització o ingressos aviat, es podria veure obligat a desaparèixer, fet que es vol evitar a tota costa. En aquest sentit, Da Silva va explicar que una alternativa a aquesta situació seria crear una plantilla a cost zero, amb jugadors de la base per salvar la categoria i esperar a la temporada vinent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT