PUBLICITAT

Encamp

David Gálvez guanya el 9è Premi de Narrativa de Terror

El jurat va assenyalar la qualitat dels originals i l’augment de participació

Per El Periòdic

El guanyador del 9è Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d’Encamp, David Gálvez, recull el guardó, ahir
El guanyador del 9è Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d’Encamp, David Gálvez, recull el guardó, ahir | ANA / M. P.

Ambla seva obra Areny amb cap de gos, David Gálvez es va proclamar ahir guanyador del 9è Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror. Organitzat pel departament de Cultura del comú d’Encamp, va superar sensiblement la participació registrada en la passada edició, la xifra d’enguany s’ha situat en 89 concursants: 38 relats en la categoria d’adults, 48 en la de joves i tres en l’infantil. 

La portaveu del jurat destaca la dificultat per decidir-se entre el primer i el segon lloc en la categoria d’adults

Un dels aspectes més destacats d’aquesta edició ha estat, a part de la gran quantitat de narracions presentades, la seva qualitat. La portaveu del jurat, Núria Gras, va assenyalar la dificultat per triar el primer i segon lloc de la categoria d’adults. La carn vol carn va ser l’escrit que va quedar en segona posició, mentre que Victor Frank Stein va guanyar el tercer premi. Un dels elements distintius d’aquest concurs de narrativa ha estat la votació popular. un fet que permet compartir l’esforç creatiu dels seus participants amb la ciutadania. Els guanyadors d’aquesta categoria han obtingut un xec per valor de 600 euros per al primer, i un segon i tercer de 350 i 200 euros respectivament.

Quant a la categoria de joves, la primera posició va ser per la narració de Roc Tarruell 404 Error not found. Kaliria va quedar en segon lloc mentre que Non sempre ea sunt quae videntur va aconseguir fer-se amb la tercera posició. En aquest cas, Tarruell va ser recompensat amb un xec per valor de 350 euros, mentre que el segon i el tercer han guanyat la quantitat de 250 i 100 euros.

En relació a la categoria d’infants, l’escrit de Zoe Fernández La nena del llac va quedar en primera posició. Pel que fa al segon i al tercer, els treballs guanyadors van ser El món de la Tropufpeta i la Galàxia Fautumentària i La màgia negra del malèfic. Els guanyadors, en aquest cas, van ser obsequiats amb un lot de llibres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT