PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve, quart al segon gegant FIS de Panorama

Marín es classifica per a les finals de la Copa del Món de Cervinia

Per El Periòdic

Àxel Esteve al podi de Panorama, ahir.
Àxel Esteve al podi de Panorama, ahir. | FAE

En el segon gegant FIS a l’estació canadenca de Panorama, Àxel Esteve va ser quart, a 0,08 del podi. Esteve, que el dia anterior havia acabat tercer, va ser quart amb un crono de 2.01,53, a 0,79 del guanyador, el canadenc Liam Wallace, i a només 0,08 de la tercera posició del també canadenc Brodie Seger. 

En la primera mànega va cometre alguna errada però en la segona va fer una bona cursa per millorar el seu temps final. Així mateix, Àlex Rius va ser 14è amb 2.02,84, a 2,10 del guanyador i amb uns 34 punts FIS, mentre que Xavi Salvadores va acabar 20è amb 2.03.63, a 2,88. 

Per altra banda, Cande Moreno i Carmina Pallàs van disputar ahir el supergegant de la Copa d’Europa de Zauchensee, a Àustria. Moreno va estar a prop de la zona de punts, en el lloc 34 amb un crono de 1.15,93, a 3,25 de la vencedora. Pallàs, per la seva part, no va poder finalitzar la cursa.

Marín, a les finals

Ahir es va disputar a l’estació italiana de Cervinia les qualificacions de la Copa del Món de boardercross, amb la presència de Lluís Marín. L’andorrà va aconseguir la classificació a la primera ronda. Amb la 17a posició, es va classificar directament per a les finals de demà. L’andorrà va fer un temps de 1.18,56. El millor temps ha estat el de l’alemany Martin Noerl, amb 1.15,18.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT