PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Francesc Prat dirigirà l’ONCA en el concert de l’1 de gener

L’actuació musical d’enguany es titula Valsos, polques i molt més i proposa un repertori molt divers

Per El Periòdic

El director Francesc Prat.
El director Francesc Prat. | Ordino clàssics

El jove director amb projecció internacional, Francesc Prat, serà l’encarregat de dirigir l’ONCA en el tradicional Concert de Cap d’Any, que tindrà lloc el proper dimarts 1 de gener, a les 19.00 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra situat a Ordino. L’actuació musical d’enguany, que s’inclou en la programació d’Ordino Clàssic impulsada des del mateix comú i la Fundació Crèdit Andorrà, es titula Valsos, polques i molt més i proposa un repertori molt divers.


Prat ha encarat el seu debut amb l’ONCA de manera especial i treballant amb subtilesa tots els detalls del programa del Concert de Cap d’Any. Si  bé ha volgut mantenir l’essència festiva que s’exigeix per a l’ocasió, ha procurat combinar-la amb un repertori simfònic que tradicionalment no s’associa ni als valsos ni a les polques de Johann Strauss, com l’Obertura en estil italià, de Franz Schubert, o la suite Masques et bergamasques, de Gabriel Fauré. El resultat és un programa únic, sorprenent i d’arquitectura sòlida, ja que l’objectiu és començar l’any de la millor manera possible: amb emoció i divertiment.


Les entrades ja es poden adquirir a través de la web www.ordinoclassic.ad o directament a l’Oficina de Turisme d’Ordino. El preu és de 35 € i de 25 € en el cas de les localitats del cor i algunes de laterals.

Taller musical 

A banda del concert per donar la benvinguda al 2019, el comú ordinenc i la Fundació Crèdit Andorrà ja han programat, dins d’Ordino Clàssic, el primer taller musical: Sonadons. L’activitat anirà a càrrec de Míriam Manubens i Anahi Pinoargotty, pianistes i professores de música, i es realitzarà aquest mateix dissabte 29 de desembre, en dues sessions diferents, a la ludoescola de L’Estudi, a Ordino. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT