PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lima escriu el pròleg d’un llibre que parla de viatges i samarretes

El defensa de l’Inter col·labora amb ‘Historias de camisetas: relatos del otro futbol’

Per El Periòdic

Adrián Morales i Ilde Lima durant la presentació del llibre, ahir.
Adrián Morales i Ilde Lima durant la presentació del llibre, ahir. | Interescaldes.com

La seu de l’Inter Club Escaldes es va convertir ahir en l’escenari de la presentació del llibre Historias de camisetas: relatos del otro futbol, que compta amb el pròleg del defensa escaldenc Ilde Lima. L’autor de l’obra, Adrián Morales, narra la feina que li ha suposat fer realitat la il·lusió d’aconseguir samarretes d’arreu del món, sobretot de clubs allunyats de la primera línia del futbol. Per aconseguir-ho, Morales va comptar amb la col·laboració de Lima, que és un conegut col·leccionista de samarretes.

«Em va costar una miqueta escriure però ho vaig fer amb molta il·lusió perquè el llibre parla de viatges, de samarretes i de coses que durant la meva vida les he dutes a terme amb el futbol», confessava el defensa. D’altra banda, Morales va assegurar que «Ilde és un bon representant d’aquest futbol modest que m’agrada i fer la presentació a la seu de l’Inter també n’és una prova. Crec que el llibre ha quedat molt bé, amb viatges, contactes amb els aficionats del futbol petit i històries de clubs». 

Part dels diners recaptats amb la venda del llibre, que es pot obtenir a Libros.com i d’aquí poc a Amazon, estarà destinada al projecte Gol Solidari, patrocinador del club i del qual Ilde Lima n’és un dels difusors.

PUBLICITAT
PUBLICITAT