PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'FC Andorra fitxa el fill de Tito Vilanova

Adrià Vilanova està format a la Masia del Barça i el seu últim equip és el Mallorca B

Per Joan Josep Blasco

Adrià Vilanova, en un partit amb l’Hércules.
Adrià Vilanova, en un partit amb l’Hércules. | Instagram

El nou projecte de l’FC Andorra amb la presència de Kosmos es fa notar amb una sèrie de canvis. Alguns ja s’havien produït, com el relleu a la banqueta i l’arribada per reforçar la plantilla de Ferran Tacón, Rubén Bover i Fede Bessone. Continuen arribant cares noves i la darrera és la d’Adrià Vilanova, fill de qui va ser l’entrenador de l’FC Barcelona, Tito Vilanova.

El jugador català, que ja entrena amb l'equip tricolor, ocupa la posició de central i està format a la Masia. Té 21 anys i després de la seva etapa de formació al Barça va incorporar-se la temporada passada a l’Hércules CF de la Segona Divisió B. L’estiu passat va canviar d’aires per fitxar pel RCD Mallorca B.

Cinc baixes

La presència de nous jugadors fa que s’hagi de fer espai a la plantilla actual per encabir-los i alliberar fitxes, ja que la intenció de l’entitat és realitzar més fitxatges per reforçar la plantilla i poder tenir aspiracions de màxims. En aquest sentit causen baixa Joel Martínez, Miki del Castillo, Miquel Torres, Josep Balletbó i Roberto Gomes. Els quatre últims són futbolistes que van pujar a inici de temporada del juvenil després de concloure la seva etapa formativa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT