PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jantus, la nova incorporació a l’FC Andorra de Piqué

El jugador apunta a ser un altre fitxatge del projecte per pujar a Tercera

Per El Periòdic

Andrés Jantus, el possible nou fitxatge de l’FC Andorra.
Andrés Jantus, el possible nou fitxatge de l’FC Andorra. | Club Atlético Colegiales

L’FC Andorra segueix reforçant-se i el migcampista argentí, Andrés Jantus, apunta a ser la nova incorporació a l’entitat tricolor que s’està reforçant per pujar a la Tercera Divisió espanyola després que l’empresa Kosmos de Gerard Piqué s’hagi fet càrrec del deute del club, convertint-se en el principal inversor de l’entitat.

El jugador arriba provinent del Club Atlético Colegiales, equip que milita a Primera B, la tercera divisió de l’Argentina i curiosament, un conjunt que rep el sobrenom de tricolor i que vesteix els colors blau, groc i vermell. Abans, havia militat al Deportivo Maldivas, del 2012 al 2014.

Nascut l’any 1994, té passaport italià i es va guanyar la titularitat des del primer moment pel seu caràcter dins del camp, es va convertir en jugador destacat de l’equip fins a ser fonamental pel seu entrenador, per la seva capacitat defensiva i per haver sigut un element clau dins de la columna vertebral col·legial. 

D’aquesta manera, el jugador se suma als fitxatges d’Ernest Forgas, Oriol Dot, Claudi Bové, Joan Cervós, Adrià Vilanova, Ferran Tacón, Rubén Bover i Fede Bessone. Així, el jugador passaria a les ordres de Gabri i Jorquera per aconseguir el preuat ascens, l’objectiu marcat des del primer moment. En aquest sentit, l’equip encara podria sumar algun altre reforç, com podria ser, per exemple, un porter. 

En aquest sentit, cal recordar que, en la línia dels canvis, l’entitat va prescindir de Joel Martínez, Miki del Castillo, Miquel Torres, Josep Balletbó i Roberto Gomes per alliberar fitxes, a més de l’entrenador Richard Imbernón i del seu ajudant, Josep Linares.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT