PUBLICITAT

Ordino

Arcalís rep un 20% més de visitants durant el Nadal

Els dies de més afluència van ser el 29 i 30 de desembre

Per El Periòdic

El telecabina Tristaina.
El telecabina Tristaina. | Ordino Arcalís

Ordino Arcalís ha rebut la visita de més de 32.000 esquiadors durant el període comprès entre el 22 de desembre i el 6 de gener. Aquestes dades han suposat un increment d’ocupació del 20% respecte a les temporades anteriors. Els dies que van registrar una major afluència van ser el 29 i 30 de desembre, amb més de 3.400 esquiadors cada dia. Gràcies a la posada en marxa del telecabina Tristaina, els remuntadors han pogut repartir els usuaris de manera homogènia i, d’aquesta manera, el transport dels esquiadors ha estat àgil i fluid en tots els punts de l’estació, segons es va informar ahir des de l’estació mitjançant un comunicat de premsa.


El director general de Secnoa, Xabier Ajona, va destacar «la satisfacció generalitzada dels clients provinents d’altres estacions de fora d’Andorra atrets per la garantia de neu que ofereix Ordino Arcalís en aquests moments d’escassetat a tot el Pirineu». D’aquesta manera, des del domini s’ha fet un balanç molt satisfactori que «compensa el gran esforç dels equips de muntanya que han mantingut les pistes en un estat impecable», es va destacar.


Pel que fa a les previsions meteorològiques, des de l’estació és va indicar que a partir de demà s’espera que un front deixi neu nova, que permetrà consolidar la superfície, juntament amb el treball dels canons, que segueixen produint neu aprofitant les condicions de temperatures baixes. L’objectiu, per tant, és seguir ampliant el nombre de pistes i remuntadors oberts, amb la intenció d’arribar a la xifra del 100% disponible el més aviat possible. 

Telecabina Tristaina / D’altra banda, Ordino Arcalís ha ampliat fins al 31 de gener la invitació a tots els residents a Andorra per estrenar el nou telecabina. Els interessats poden demanar aquest passi a les taquilles de l’estació presentant un document acreditatiu de residència o de nacionalitat andorrana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT