PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ferida greu una dona de 57 anys en un xoc frontal a la CG1

Dos homes, un d’ells agent de Policia, pateixen contusions després que la víctima envaís el carril contrari

El vehicle de la dona que ha xocat frontalment contra un altre.
El vehicle de la dona que ha xocat frontalment contra un altre. | ANA

Quatre accidents de trànsit van afectar ahir la xarxa viària del Principat. El més greu va ser un xoc múltiple amb tres vehicles implicats a la CG1, entre la recta de la Marginada i el desviament a Aixovall. Una dona resident de 57 anys va resultar ferida greu, amb pronòstic reservat, en col·lidir frontalment amb un vehicle després d’enviar «lleugerament» el sentit contrari quan conduïa en sentit Sant Julià de Lòria, va informar la Policia. De retruc, es va veure afectat un vehicle policial. La dona està ingressada l’UCI de l’Hospital de Meritxell després de ser intervinguda quirúrgicament per la fractura múltiple que va patir a una cama. A més, es va trencar l’húmer i va sofrir politraumanismes. Dos homes residents de 59 i 48, un d’ells l’agent del cos, van ser diagnostics amb policontusions lleus i donats d’alta al cap de poques hores. 

La Policia va rebre l’avís del sinistre a les 09.30 hores i fins als llocs dels fets es van traslladar dues dotacions dels Bombers, una ambulància SUM del SAAS i el Servei de Circulació del comú de Sant Julià de Lòria, que va haver de regular el trànsit. L’accident va provocar retencions de més de tres quilòmetres i circulació densa durant el matí.

Uns minuts abans, a les 08.50 hores, la Policia va rebre l’avís d’un altre accident a l’avinguda Salou de la capital amb dos vehicles amb matrícula del principat implicats. Els conductors, una dona resident de 32 anys i un home resident de 70 anys, van ser assistides pels serveis d’emergència a l’acte i no van requerir el trasllat a l’hospital. L’incident va generar retencions de fins a dos quilòmetres.

Els vehicles implicats en l'accident. / EL PERIÒDIC

Galeria d'imatges de l'accident a la CG1

Conductor begut 

Un conductor resident de 20 anys va ser detingut la matinada d’ahir després de precipitar el vehicle que conduïa, un Hyundai Elantra amb plaques del Principat, per un barranc de 20 metres a la carretera d’Aixirivall, a l’alçada de la pleta de Sant Antoni. L’home va donar una alcoholèmia positiva de 0,81 g/l. Tant ell, com les dues passatgeres, dues dones residents de 18 i 19 anys van patir cops i van ser donats d’alta de l’hospital poques hores després.

Per últim, una dona resident de 52 anys va resultar ferida lleu al migdia en un xoc entre tres cotxes andorrans a La Massana. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT