PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Barreda es queda atrapat en un barranc i abandona el Dakar

El pilot resident diu adeu a la prova a la tercera etapa quan era líder

Per El Periòdic

Barreda, a l'helicòpter de l'organització sent evacuat.
Barreda, a l'helicòpter de l'organització sent evacuat. | ASO / Charly López

Decepció total per al resident Joan Barreda quan era el líder de la general de motos del Ral·li Dakar. A la tercera etapa, entre Pisco i San Juan de Marcona, el pilot d’Honda es va quedar atrapat en un barranc, sense l’opció de sortir-ne i es va veure obligat a abandonar la prova. No tenia escapatòria i va ser evacuat per un helicòpter de l’organització.

«Estic molt disgustat, ja que estava pressionant molt durant l’etapa, però he arribat a l’alt d’un barranc i m’he trobat amb moltes roques i poca visibilitat per la boira», explicava i afegia que «he intentat donar la volta, però ha estat impossible». «He provat de baixar i trobar una possible sortida i no ha pogut ser», indicava el pilot. Això va passar en una etapa que va guanyar Xavier de Soultrain en un dia que Pablo Quintanilla es va posar líder.

En cotxes, Carlos Sainz va perdre totes les opcions en una jornada en la qual es va imposar Stéphane Peterhansel. Per altra banda, el resident Cyril Despres va arribar a 28,04 del guanyador del dia. Ara, és sisè d’una general que lidera Nasser Al-Attoyah i en la qual Peterhansel és tercer.

Gerard Farrés va guanyar en UTV i, a l’hora del tancament d’aquesta edició, l’andorrà Jordi Ginesta, que va tenir problemes a la primera etapa, no havia arribat a meta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT