PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Paje esclata: «L’FC Andorra adultera la competició»

El projecte «ens toca els nassos» i «ens fa ràbia»

Per El Periòdic

L’entrenador de la UD Viladecans, Raúl Paje.
L’entrenador de la UD Viladecans, Raúl Paje. | UD VIladecans

Raúl Paje, entrenador del pròxim rival de l’FC Andorra, la UD Viladecans, es va mostrar absolutament crític al portal Futbol Catalunya amb el projecte del central del Barça, Gerard Piqué, i va fer unes dures declaracions molt polèmiques, ja que segons ell, «l’Andorra adultera la competició» i va assegurar que «en aquest grup, qualsevol pot guanyar a qualsevol i, si hi ha algú que pensa que guanyarà 14 o 15 partits de la segona volta, s’equivoca».

Així mateix va afirmar que «arriben amb una plantilla nova i els quedarà un equip molt maco» però que «cal regular l’assumpte de fitxatges». 

També va remarcar que aquest projecte «ens toca els nassos» i que els feia «ràbia» perquè «la Lliga deixa de ser el que era per una cosa així, ja que surten grans quantitats de diners».

Tot i això va recordar que Piqué està «en el seu dret» i que «ell sabrà el que fa amb els seus interessos» i que «pot ser graciós i normal en el futbol professional, però a nosaltres ens toca els nassos», afegia.

No obstant això confia plenament amb la victòria: «Poso un 1 a la travessa, fins al 28 de febrer cal estrènyer fort el cul». «A Viladecans es fan els partits molt llargs per als rivals, hem remuntat en sis ocasions i la nostra afició és un luxe», puntualitzava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT