PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Nous talls a la C-14 per les voladures pel túnel de Tresponts

Es realitzaran la setmana vinent i cada interrupció tindrà una durada de 10 minuts

Per El Periòdic

Obres de construcció del túnel de Tresponts
Obres de construcció del túnel de Tresponts | Ràdio Seu

La unió temporal d'empreses que executa la construcció del túnel de Tresponts ha comunicat les noves previsions de talls totals de carretera per als propers dies a la C-14, entre Organyà i Montant de Tost, a causa de les voladures que cal fer per tal de perforar la nova galeria.

Segons ha informat l'Ajuntament d'Organyà, aquesta setmana vinent (de dilluns 14 a divendres 18 de gener) hi ha programats talls de carretera entre 2/4 d'11 del matí i les 12 del migdia i entre les 10 i les 12 de la nit. A cada franja horària es farà una volaruda, i cada tall tindrà una durada d'uns 10 minuts. En tot cas, els horaris són estimatius i depenen de la durada real dels treballs cada cicle complet, atès que les característiques de la roca condicionen les obres en cada moment.

Els trams de la C-14 afectats pels talls puntuals són dos: el que va dels punts quilomètrics 163,1 a 164,0 (boca sud) i del quilòmetre 165,1 al 165,0 (boca nord). La feina que es fa en aquestes franges inclou l'excavació amb voladura, el posterior desenrunat i el sosteniment, segons ha detallat la UTE.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT