PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Despres acaba cinquè i Van Beveren en quarta posició

Els pilots disputen la sisena etapa de la competició, la més llarga de totes

Per El Periòdic

Van Beveren disputa la sisena etapa del Dakar entre Arequipa i San Juan de Marcona, ahir.
Van Beveren disputa la sisena etapa del Dakar entre Arequipa i San Juan de Marcona, ahir. | FRANCK FIFE / AFP

Després d’una jornada de descans, ahir es va disputar la sisena etapa de la competició, va ser la més llarga de tot el ral·li, amb una distància de 838 quilòmetres entre Arequipa i San Juan de Marcona, 336 d’ells cronometrats per les temudes dunes de Tanaka.

En motos, la victòria va ser per Pablo Quintanilla, que es va situar líder de la general, a 4.38 minuts del segon classificat, el nord-americà Ricky Brabec. Adrien Van Beveren va arribar a meta en cinquena posició, a 5.48 del vencedor del dia. A la general, el resident també és cinquè, a 9.32 del primer classificat.

Per altra banda, en cotxes, el francès Sebastien Leob es va adjudicar la tercera etapa en aquest Dakar i va desbancar al seu compatriota Stéphane Peterhansel, de l’equip Mini, igual que el resident Cyril Despres, de la segona plaça de la posició general.

Loeb va fer el millor temps del dia encara que va ser el primer cotxe a sortir i va haver d’obrir ruta per a la resta d’unitats.

El francès només va poder retallar poc més de dos minuts sobre el qatarí Nasser Al-Attiyah, que va tornar a ser conservador i per tant, va sortir més líder de la general, amb 37 minuts d’avantatge sobre el segon, Peterhansel, qui va perdre més de vint minuts a les dunes. Finalment, Despres va arribar a 13,05 del vencedor, en quarta posició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT