PUBLICITAT

La Massana

Vallnord i el MoraBanc, junts una altra temporada

El domini donarà nom al partit més important de l’any, contra el Madrid

Per Miquel López-Egea

Gorka Aixàs i Josep Marticella intercanvien samarretes, ahir.
Gorka Aixàs i Josep Marticella intercanvien samarretes, ahir. | M. L-E.

Vallnord i el BC MoraBanc Andorra van donar a conèixer ahir, a les pistes d’esquí de Pal, a la Massana, el nou contracte de renovació a través del qual el domini esquiable continuarà aquesta temporada com un dels patrocinadors del club.

L’aliança es va tancar en un acte de l’estació entre el director del domini, Josep Marticella, i del president de l’equip, Gorka Aixàs. L’acte va acabar amb l’intercanvi de samarretes entre les dues parts.

D’aquesta manera, el contracte de patrocini servirà per donar nom a un dels partits més importants de la temporada, el que es disputarà el pròxim 3 de març contra el Reial Madrid. En aquest duel, l’estació sortejarà entre l’afició diversos productes amb els quals gaudir de les seves instal·lacions, tant els mesos de neu com a l’estiu.

«L’acord ha sigut ben fructífer i de ben segur que ho serà en el futur», assegurava Aixàs. Per altra banda, Marticella, va reiterar «el compromís social i la integració a la societat del club». «Estan fent un gran paper no només a Espanya, sinó a Europa», indicava i afirmava que «ens sentim molt orgullosos i sempre que anem nosaltres al Poliesportiu, guanyem, així que vencerem al Madrid».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT