PUBLICITAT

Van Beveren escala a la segona posició de la general del Dakar

Despres aconsegueix acabar l’etapa en quarta posició i se situa a la cinquena plaça de la taula

Per El Periòdic

33 El pilot resident Adrien Van Beveren, durant la setena etapa del Dakar, ahir.
33 El pilot resident Adrien Van Beveren, durant la setena etapa del Dakar, ahir. | AP Photo/Ricardo Mazalan

El nord-americà Ricky Brabec va tornar ahir el cop al xilè Pablo Quintanilla en robar-li la primera posició de la classificació general del Dakar en motos, en una etapa en la qual es va imposar el britànic Sam Sunderland. Va ser en una etapa de 323 quilòmetres cronometrats amb inici i final a San Juan de Marcona.

Així, Quintanilla va baixar a la quarta posició de la general i ara es troba a 10 minuts de Brebec, en la segona i la tercera posició s’han col·locat el francès resident Adrien Van Beveren i l’australià Toby Price, que, juntament amb Brabec i Quintanilla es disputaran la victòria a la competició en les darreres tres etapes.

Per altra banda, en cotxes, el pilot francès Stephane Peterhansel es va adjudicar la vuitena etapa en la qual els espanyols Nani Roma i Carlos Sainz van acabar segon i tercer, respectivament.

D’aquesta manera, Peterhansel va recuperar la segona posició de la classificació general i Roma la tercera gràcies al fet que el francès Sebastien Leob va perdre mitja hora en haver-se d’aturar en dues ocasions per problemes elèctrics en el seu cotxe.

Per tant, ara, Peterhansel, es queda a mitja hora de distància del líder de la cursa, el qatarí Nasser Al-Attiyah, que cada cop se situa més a prop de la victòria.

Tot això va passar en una etapa en la qual Cyril Despres va ser quart, a 12,50 minuts del vencedor i és cinquè de la general.

A l’hora de tancament d’aquesta edició l’andorrà Jordi Ginesta encara no havia arribat a meta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT