PUBLICITAT

Andorra la Vella

Condemnat a vuit mesos de presó condicional per vendre un iPhone fals

La Fiscalia reclamava quatre mesos més de garjola i acusava l'home de vendre dos 'smartphones' inautèntics

Per El Periòdic

Passadissos interiors de la Batllia
Passadissos interiors de la Batllia | MARICEL BLANCH

L’home acusat de vendre dos iPhones falsos per 600 euros va ser condemnat ahir pel Tribunal de Corts a vuit mesos de presó condicional per un delicte major d’estafa. La justícia l'acusa finalment de vendre una unitat i rebaixa quatre mesos la pena sol·licitada pel Ministeri Públic. El segon home processat sobre el qual planejaven sospites ha quedat finalment absolt, tal com va dictar la magistrada en la  lectura de la sentència.

El condemnat havia posat a la venda un iPhone a través d’una aplicació digital, per la qual havia estat xatejant i regatejant el preu. Segons la seva versió, va dir-li a la víctima que se’l venia perquè la seva tieta l’havia comprat un altre a La Seu d’Urgell sense tenir en compte que ell ja tenia el mateix model.  

Minuts després de pagar, el denunciant havia percebut que hi havia quelcom estrany en el telèfon. No havia acabat de treure-li el precinte que ja s’havia adonat que era fals i va anar immediatament a posar una denúncia a la Policia.

El passat 28 de novembre el processat present en el tribunal va fer una declaració en la qual va negar la versió del querellant i va assegurar que durant l’hora dels fets estava treballant a Grandvalira. No obstant això, finalment la justícia ha donat la raó al denunciant que en el propi judici ja va insistir en el seu convenciment d’haver-lo reconegut. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT