L’FC Andorra no passa de l’empat amb Piqué a la graderia

Els andorrans s’allunyen de les primeres places després de les victòries del Manresa i de la Montañesa

Onze titular de l'FC Andorra contra el Vista Alegre.
Onze titular de l'FC Andorra contra el Vista Alegre. | FCA

El central blaugrana, Gerard Piqué, va presenciar per primera vegada un partit de l’FC Andorra, conjunt que ha adquirit a través de la seva empresa Kosmos, acompanyat pel seu pare, cridat a ser un dels homes forts del club en l’àmbit executiu. Piqué va aprofitar que no hi havia concentració abans del partit contra el Leganés d’ahir al Camp Nou per veure el conjunt de Gabri Garcia a Can Vinader.

En aquest cas, els tricolor van jugar contra la UD Vistalegre, el tercer partit que jugaven a domicili, i en el qual no va ser capaços de passar de l’empat. El matx també va comptar amb la presència del director esportiu del club, Jaume Nogués.

En aquest sentit, sota una forta pluja, els andorrans van portar el pes del duel i tot i les moltes ocasions de la primera part, els dos equips se’n van anar al descans sense gols en el marcador.

La represa del matx va seguir el mateix tarannà i, finalment, al minut 65, Fede Bessone va rematar la pilota al fons de la xarxa a la perfecció després d’una bona centrada de Jordi Betriu. Malgrat aquest resultat, al minut 83, després de dos mesos lesionat, Adri López va posar l’empat a 1 a l’electrònic. Després, els andorrans van augmentar el ritme per endur-se els tres punts però ja no van poder fer res.

Ara per ara, després del primer matx de la segona volta, els andorrans se situen en setena posició a la taula de Primera Catalana, amb 25 punts en el marcador, a 11 de la Montañesa, equip que se situa en segona posició després de vèncer per 1 al Gavà i d’enfonsar-lo un poc més a la taula. Per altra banda, el Manresa, amb 41 punts, és primer a la classificació, després de golejar per 6 a 2 a l’Igualada, equip que se situa un punt per sobre de l’Andorra, amb 26. A la pròxima jornada, l’Andorra rebrà el Vilanova a la Borda Mateu, a les 16 hores. Aquest serà el primer matx que el nou conjunt disputarà a casa.

Com és habitual, els andorrans van portar el pes del partit, però tot i les ocasions la primera part va concloure sense gols. A la represa va continuar el mateix guió. Al minut 65 una centrada de Betriu la rematava Bessone per avançar als visitants. Però l'alegria no va durar massa perquè Adri López posava la igualada al 83.