PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingudes dues persones amb 14 embolcalls de cocaïna

Les dosis sumen 20 grams i estaven destinades al narcotràfic

Per El Periòdic

Agent de policia.
Agent de policia. | Maricel Blanch

La policia va arrestar diumenge a Sant Julià de Lòria un home resident de 27 anys i a Encamp una dona, també resident de 29, per un presumpte delicte de narcotràfic. En total, a les dues persones se les va decomissar 14 embolcalls de cocaïna, que sumaven 20,29 grams. Aquesta detenció va ser la més important de la setmana passada, quan el servei de l’ordre va controlar 21 persones per delictes contra la salut pública, la seguretat del trànsit i altres faltes.

Set persones van ser detingudes per beure sota els efectes del control. L’alcoholèmia positiva mitjana va ser d’1,47 grams per litre en sang i la mitjana d’edat, 31 anys. El positiu més alt (2,07 g/l) el va donar un jove resident de 19 anys, que a més va patir un accident de trànsit amb danys materials. Un altre home, resident de 51 anys, va bufar 2,01 g/l en un control rutinari, en el qual els agents van comprovar que havia crebantat una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

La matinada de diumenge, els agents van arrestar un home, resident de 24 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física. Van ser requerits per una presumpta agressió a un menor de 16 anys. Els dos implicats haurien tingut una disputa a l’interior del local i, una vegada a l’exterior, el detingut li hauria propinat un cop a la cara a la víctima, que va quedar inconscient durant uns instants. El menor va patir un hematoma al voltant de l’ull dret, una erosió al front i una altra ferida sagnant al turmell esquerre.

Nova agressió domèstica 

Un jove de 19 anys va agredir al seu pare en un domicili familiar d’Escaldes. És la tercera del 2019. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT