PUBLICITAT

Andorra la Vella

Primera oportunitat per assolir l’objectiu dels quarts de final

El MoraBanc rep al Zenit Sant Petersburg amb la possibilitat de seguir invictes al Poliesportiu

Per Miquel López-Egea

Andrew Albicy contra l'Unics Kazan.
Andrew Albicy contra l'Unics Kazan. | Maricel Blanch

Amb l’objectiu de classificar-se per als quarts de final de l’Eurocup, el MoraBanc rep avui al Zenit Sant Petersburg al Poliesportiu d’Andorra. Aquesta serà la primera oportunitat d’aconseguir aquesta fita i això implicarà seguir invictes al Poliesportiu i en aquest Top16.

Malgrat això, serà brutalment complicat, ja que el conjunt rus arriba després de destrossar al CSKA Moscú a la VTB League, un conjunt que estava invicte. I ho va fer amb les baixes de Sergei Karasev, Evgeni Voronov i Gal Mekel. Els andorrans, per la seva part, segueixen amb la baixa de David Jelínek, que almenys, encara té una setmana de recuperació i per sort, Moussa Diagne ja es troba recuperat dels seus problemes estomacals mentre que Andrew Albicy intentarà jugar tot i el tall que té al tercer dit de la mà dreta, ferida que es va fer el diumenge a Saragossa.

En aquest sentit, l’entrenador tricolor va destacar que «una victòria o una derrota pot conduir-nos a la classificació o a un escenari en què tres equips poden acabar amb quatre victòries i dues derrotes» i que «tots els partits al Top16 són una final».

D’aquesta manera, després d’imposar-se a Sant Petersburg, Navarro creu que «faran canvis» i que «hem d’esperar la seva millor versió» perquè «sortiran agressius des del primer minut». «Juguem contra un dels millors equips d’Europa», recordava i afegia que «no tot és parlar de dinàmiques, hem d’anar partit a partit, encara que això soni cholista». Referent a la lesió d’Albicy va explicar que «tindrà molèsties» i que «veurem com se sent amb les venes i si li molesta o no per jugar».

Per altra banda, David Walker va assegurar que «haurem de jugar amb molta energia per fer un bon partit» i que «si fem un bon paper en defensa, tindrem opcions». «Volem guanyar aquest i tots els partits que tenim per davant», sentenciava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT