PUBLICITAT

Andorra la Vella

Desestimat el pàrquing soterrat del vial de Sant Julià

Torres rebutja l’execució de les tres peticions annexes que va realitzar el comú de Sant Julià per al seu vial

Per El Periòdic

Jordi Torres supervisa les obres del vial de Sant Julià
Jordi Torres supervisa les obres del vial de Sant Julià | MARICEL BLANCH

El ministre d’Ordenament Territorial Jordi Torres va desestimar ahir l’execució de les tres peticions annexes que va realitzar el comú de Sant Julià per al seu vial, entre les quals s’incloïen la rotonda a l’encreuament d’Isidre Valls, els arranjaments del torrent Solà i el pàrquing subterrani del càmping Huguet. 


Torres va reconèixer les converses amb el comú però va adduir a la «imprudència» de construir el pàrquing soterrat «per motius de seguretat», al que el cap de Govern Toni Martí va recalcar que no es tractava per «falta de voluntat».


Respecte a la petita rotonda a la zona del carrer d’Isidre Valls, el ministre va dir que aquesta opció «no es contempla» al projecte perquè està previst crear una rotonda de grans dimensions. per «no bloquejar els vehicles que pugen».


Quant als arranjaments del torrent, el ministre va assegurar que quan va haver-hi les inundacions «ja es va procedir a adequar la zona perquè fos segura». 


Xifres del vial

Durant la sessió de control, Torres també va donar a conèixer els imports adjudicats de les tres obres del vial de Sant Julià: les millores hidràuliques del riu a la carretera Fontaneda (2,7 milions d’euros), el pont al carrer Isidre Valls (1.8 milions d’euros) i la  desviació de Sant Julià amb el tram e2 (2,7 milions d’euros). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT