PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Trobada l’usuària de l’Escola Meritxell desapareguda

La jove va ser localitzada sana i estàlvia a Oliana

Per Joan Josep Blasco

Memebre del cos de Policia.
Memebre del cos de Policia. | Maricel Blanch

La dona de 35 anys, usuària de l’Escola Nostra Senyora de Meritxell, que ahir al matí va desaparèixer a Sant Julià de Lòria va ser trobada sana i estàlvia la mateixa tarda, concretament a les 16.15 hores, a Oliana, fins on s’havia desplaçat. Per raons que encara es desconeixen, va acudir al Centre d’Atenció Primària del poble de la comarca urgellenca. Allà, el personal del centre va avisar els Mossos d’Esquadra, que es van posar en contacte amb la Policia andorrana.

La família de la dona no tenia notícies d’ella des de les 8 del matí, quan va sortir de casa per dirigir-se cap al centre. Al no arribar, a les 10.20 ho· res va posar els fets en coneixement de la Policia, que va iniciar una operació per localitzar-la. En un primer moment, la recerca es va concentrar a Sant Julià i a les zones de muntanya pròximes, però unes hores més tard es va donar avís a tots els efectius i patrulles del cos i les tasques per trobar-la es van estendre a tot el país. També van participar-hi quatre dotacions del Cos de Bombers, dues del grup caní i dues del de muntanya.

Recollida per la família

Fonts policials van reconèixer que «malauradament aquestes coses passen, però no són casos que estiguin fora de la normalitat». Tampoc van detallar com va re· córrer els 56 quilòmetres que separen Sant Julià i Oliana, tot i que no descarten que ho fes amb transport públic o fent autoestop. Una vegada localitzada, van avisar a la família, que va decidir anar a buscar-la a Oliana pel seu compte. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT