PUBLICITAT

Ordino

Martí s’imposa al gegant femení del Trofeu Borrufa

Calvo assoleix el segon podi del dia amb una cinquena posició

Per El Periòdic

L’andorrana Aina Martí competeix en el Trofeu Borrufa, ahir.
L’andorrana Aina Martí competeix en el Trofeu Borrufa, ahir. | Trofeu Borrufa / Photoset

En la segona jornada del Trofeu Borrufa en la qual se celebraven els gegants masculí i femení sub-14, Andorra va aconseguir dos podis amb la primera plaça d’Aina Martí i la cinquena d’Àlvar Calvo.

Martí va guanyar la cursa de gegant femení sub-14 gràcies a una espectacular segona mànega. En la primera, Martí marcava 1.02,12, a quasi més de dos segons que les seves rivals. Però, en la segona mànega, l’andorrana va fer un temps de 58,64, mentre la resta de rivals superaven el minut de mànega. Així, el seu temps va ser de 2.00.76, amb un avantatge de 0,13 sobre la segona, la italiana Matilde Casse, i 0,17 sobre la tercera, la britànica Honor Bartlett. Quarta va ser l’hongaresa Blanka Kovacs, a 0,96, i cinquena l’espanyola Belén Albertín, a 3,01.

En el gegant masculí sub-14, Alvar Calvo va ser, en una cursa guanyada pel britànic George Black que va dominar la cursa gràcies a la seva primera mànega de 2.00,60. Segon va ser l’espanyol Lluc De Castellarnau, amb 2.01,93, a 1,33. En tercera posició va finalitzar el també espanyol Aleix Aubert, a 2,42. Quart va ser el francès Etienne Soucaze, a 3,26. L’andorrà Alvar Calvo va ser cinquè amb un total de 2.04,48, a 3,88 del vencedor.

Avui el Trofeu Borrufa continuarà amb els supergegants, en aquesta ocasió a la pista Les Canals d’Ordino Arcalís. Esteve, cinquè a Folgaria/ Per altra banda, en l’eslàlom FIS que es va disputar a l’estació italiana de Folgaria, Àxel Esteve va aconseguir ser cinquè amb un crono d’1.41,32 a 0,86 del guanyador, l’espanyol Alejandro Puente, que va marcar un temps d’1.40,46. Xavi Salvadores va ser 16è. Avui es disputa un segon eslàlom que tanca la sèrie de curses de l’equip a Folgaria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT