PUBLICITAT

Andorra, representada al FOJE amb sis esportistes

Competiran en esquí alpí, esquí de fons i patinatge artístic sobre gel

Per Miquel López-Egea

La delegació andorrana que participarà en el FOJE 2019.
La delegació andorrana que participarà en el FOJE 2019. | M. L-E.

Sis esportistes andorrans participaran del 9 al 16 de febrer al Festival Olímpic d’hivern de la Joventut Europea de Sarajevo. Carla Mijares, Jèssica Núñez, Xavi Cornella i Albert Torres participaran en esquí alpí mentre que Ona Ferrando ho farà en esquí de fons i Àngela Camp en patinatge artístic sobre gel. Serà una competició amb més de 70 països i 30 disciplines diferents,

Jaume Martí, president del Comitè Olímpic Andorrà va destacar que «és la primera trobada de l’any» i que «cada dia tenim més gent, més atletes, anem tirant endavant». «La medalla, espero, tard o d’hora arribarà perquè cada vegada estem més a prop», reiterava.

Per la seva banda, Carles Visa, director tècnic de la Federació Andorrana d’Esquí, que esperen que, en esquí de fons, Ferrando «li serveixi d’aprenentatge de cara a futurs esdeveniments» i «intenti esquiar del nivell de les curses que ha fet fins ara, on a la Copa d’Europa júnior a Nové Mesto va aconseguir un 13è lloc». «Es fa difícil demanar un resultat en concret, però si acabés a la meitat de la classificació, seria un bon resultat», reiterava i afegia que «cada vegada surten més corredors de fons».

Així mateix, en esquí alpí, «és difícil definir una posició perquè no sabem quants corredors portaran els altres països». «Esperem que segueixin en la mateixa línia, si són capaços de mantenir el nivell, la posició final estarà molt bé», afegia.

Per altra banda, la directora tècnica de la Federació Andorrana d’Esports de Gel, Silvia Villellas, va assegurar que la patinadora Àngela Camp «ha tingut una progressió molt gran des del mes d’agost» i «esperem que tingui un resultat en aquesta mateixa direcció». Aquesta serà la segona vegada que Andorra tindrà representació en aquesta modalitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT