PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Música per estimular els sentits dels més petits

El grup Hits realitza un concert amb cançons adaptades als infants

Per El Periòdic

Un moment de l'espectacle.
Un moment de l'espectacle. | M.M.

 

Prop d'un total de 350 persones, entre nadons i pares, han gaudit aquest dissabte a la sala del Part del Roure d'Escaldes-Engordany d'un concert musical de petit format adreçat als més menuts de la casa, de zero a tres anys. El grup català Hits, que ha pujat per primera vegada a Andorra, ha delectat els assistents amb els grans hits universals de la música, des de Mozart a Pulp, d’Amy Winehouse a Bob Marley, de Nirvana a Police o U2. “El infants detecten, encara que no la coneguin ni la comprenguin, quan una cançó és un hit independentment del gènere riuen més i la gaudeixen més”, ha explicat la productora de Pistatxo Produccions que ha portat l'espectacle al Principat, Rita Pérez.

El concert, que ha tingut una durada de 35 minuts i s'han fet tres passis durant el matí, ha comptat amb uns arranjaments especials per cada cançó adaptats per als nadons amb instruments com un saxo, violoncel, piano i acordió. A l'inici els infants s'han mostrat poc receptius, però a mesura que ha avançat l'espectacle la música els ha conduït a formar part del mateix espectacle i fer ballar el cos als ritmes musicals. Les tres sessions també ha agradat molt als pares perquè han pogut introduir els seus fills en la música i compartir els grans hits plegats. 

El concert s'ha emmarcat en la primera posada en escena de la nova edició del projecte educatiu que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. El projecte es du a terme amb l'impuls del Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT