PUBLICITAT

Encamp

Comisats més de 13.000 euros en tabac de contraban

Tres detinguts i 3.300 paquets i 25 kg de picadura requisats

Per El Periòdic

Material requisat al Pas de la Casa per la Policia.
Material requisat al Pas de la Casa per la Policia. | Policia d\'Andorra.

La policia va decomissar més de 13.000 euros en tabac de contraban en una única operació al Pas de la Casa que va resultar amb tres persones detingudes. Els agents van trobar 3.300 paquets de cigarretes i 25 kg de tabac de pipa d’aigua. La troballa va tenir lloc dimecres passat durant el control d’una furgoneta matrícula francesa estacionada en una avinguda de la vila encampadana i ocupada per tres persones, segons va informar la Policia ahir a través d’un comunicat. 

La inspecció del vehicle va constatar que a l’interior hi havia 3.290 paquets de tabac valorats en 11.449 euros, i 25 quilos de tabac de pipa d’aigua valorats en 1.146 euros. 

La policia va requisar el material i també la furgoneta i va detenir els tres homes no residents com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de mercaderies sensibles. Els detinguts tenen edats compreses entre els 27 i 28 anys i ja han passat a disposició judicial. 

La setmana passada efectius de la Guàrdia Civil ja van decomissar, dins del recinte duaner de la Farga de Moles, un total de 736 paquets de tabac, valorats en 3.365 euros, a dins d’un vehicle conduït per un home de 34 anys i de nacionalitat francesa.

També a territori fronterer, a les Valls de Valira, la Guardia Civil va decomissar fa dues setmanes 3.234 paquets de tabac de la marca Fortuna Red Line, valorats en 14.391 euros i provinents d’Andorra. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT