PUBLICITAT

Detinguts dos joves per agressions domèstiques

La Policia va arrestar la setmana passada 11 persones per alcoholèmia positiva

Per El Periòdic

Un momebre del cos de Policia.
Un momebre del cos de Policia. | Maricel Blanch

La policia va detenir la setmana passada a Andorra la Vella una dona resident de 22 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits per una discussió en un domicili particular, on la jove va llençar a la seva parella un pot metàl·lic al clatell. A més, el va empènyer i, fruit del cop contra el marc d’una porta, l’home va patir dues rascades al colze esquerre i al genoll dret. Aquesta no va ser l’única agressió en l’àmbit domèstic, ja que els agents van arrestar dilluns passat un jove resident de 19 anys per agredir a la seva mare. Tanmateix, va injuriar els agents interventors i va oposar resistència i desobediència greu en el moment de ser controlat. En total, el servei de l’ordre va procedir a la detenció de 34 persones durant l’última setmana.

11 positius al volant 

Respecte als delictes contra la seguretat del trànsit, 11 persones van donar positiu al volant. Una d’elles, a més, era un conductor professional de 57 anys que va donar una alcoholèmia positiva d’1,05 grams per litre en sang. La mitjana d’edat dels arrestats per conduir sota els efectes de l’alcohol va ser de 32 anys i la taxa mitjana, d’1,45 g/l. Dues de les persones controlades van tenir accidents amb danys materials i dos més van cometre una infracció del Codi de Circulació. En aquest balanç setmanal s’inclou el resident de 33 anys que la matinada de diumenge va bufar 3,10 g/l, el rècord de quantitat d’alcohol ingerida del 2019, després de patir un accident a la Massana on ell mateix va resultar ferit.

La policia també va controlar un jove resident de 19 anys que conduïa sota els efectes d’estupefaents. A més, se li van comissar 2,2 grams d’haixix.

Agressió al Pas de la Casa 

Un home no resident de 31 anys va agredir presumptament diumenge de matinada a una persona, a la qual li va provocar una ferida oberta a la cella esquerra que va requerir set punts de sutura. La víctima assegura que l’individu el va agredir a la via pública sense motiu aparent. En aquest cas, el personal del centre mèdic de la localitat encampadana va avisar la policia, va arrestar l’home després d’efectuar la pertinent enquesta veïnal. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT