PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Mobilitzacions a la Seu contra el judici a l'1-O que poden afectar el trànsit

Es farà un esmorzar popular a la rotonda Pifarré a les 6.45 del matí

Per El Periòdic

Rotonda d'entrada a la Seu d'Urgell.
Rotonda d'entrada a la Seu d'Urgell. | El Periòdic

Diverses entitats, col·lectius i partits de la Seu i de l'Alt Urgell han fet una crida a la participació en les mobilitzacions previstes per a aquest dimarts en defensa del dret d'autodeterminació, tot coincidint amb l'inici, a Madrid, del judici del Tribunal Suprem espanyol contra líders polítics i socials amb relació al referèndum d'independència de l'1 d'octubre de 2017.

Sota el lema 'L'autodeterminació no és delicte', a les 12 del migdia hi ha convocada una aturada de 10 minuts davant de tots els centres de treball públics i privats. Més tard, a les 7 del vespre, es durà a terme una concentració unitària a la plaça dels Oms per mostrar el suport als polítics independentistes que seran jutjats aquests dies pel TS.

D'altra banda, el CDR Alt Urgell, amb el suport de la CUP, ha anunciat l'organització d'un esmorzar popular per aquest dimarts mateix a partir de 3/4 de 7 del matí a la plaça de Bisbes Prínceps de la Seu. Sota el lema 'El moment és ara', aquesta acció també apel·la a la defensa dels drets civils, polítics i socials actualment en perill tant a Catalunya com a l'Estat espanyol, alhora que vol denunciar el que qualifiquen com un "judici farsa".

PUBLICITAT
PUBLICITAT