PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arriba la primera edició de la Copa FAF d’e-sports

Martín serà el representat andorrà i competirà amb jugadors professionals

Per Miquel López-Egea

Adam ‘Wilkshare’ Martín i Guilem Gómez a la seu de la FAF, ahir.
Adam ‘Wilkshare’ Martín i Guilem Gómez a la seu de la FAF, ahir. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol segueix creient en els esports electrònics i aquest dissabte celebrarà la primera Copa FAF de FIFA19, un torneig en línia emmarcat en el 25è aniversari de la Federació que comptarà amb vuit equips de primer nivell com són, de moment, el Betis, el Villarreal, el Getafe, l’Eibar, la Reial Societat i la mateixa federació com amfitriona, encara que no podrà competir amb la selecció tricolor perquè en aquesta edició del videojoc no hi és. Adam Wilkshare Martín serà el jugador que representarà la FAF, ja que va ser un dels guanyadors després del draft organitzat l’any 2017 per trobar els millors gamers de la zona.

El torneig es disputarà a les 12 del migdia, quan se celebraran els quarts de final, després seran les semifinals i la gran final. Tots els duels seran a partit únic. Els enfrontaments es disputaran amb equips igualats i al millor d’un partit, amb els jugadors amb les seves característiques equilibrades a 85. La transmissió del torneig es podrà seguir en directe pel canal de Twitch d’Esportia, empresa amb la qual s’ha organitzat l’esdeveniment, i el prize-pool serà de 40.000 FIFA Points. També hi haurà 50.000 punts per als espectadors que segueixin la competició.

«Serà molt complicat, els jugadors que venen són molt professionals, tenen un nivell molt alt», destacava Martín. «Tenen moltes competicions a alt nivell i jo encara no he participat en cap i serà difícils fer-los front» reiterava i afegia que «són molt bons tots i gairebé tots, millor que jo». «És complicat guanyar la copa, però és a partit únic i podria donar la sorpresa», sentenciava. «És una forma de saber si puc arribar al nivell, arribo amb bona forma», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT