PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ferrando debuta als FOJE amb una 62a posició

Mijares i Núñez no superen la segona mànega

Per El Periòdic

Mijares als FOJE, ahir.
Mijares als FOJE, ahir. | FAE

Sarajevo va acollir ahir la primera cursa d’esquí de fons del Festival Olímpic de la Joventut Europea i Ona Ferrando va debutar en la competició en la prova dels 7,5 quilòmetres clàssics. La jove esportista andorrana va finalitzar amb un temps de 32.19,0 en la 62a posició. Ferrando va acabar a 6.56,5 de la guanyadora, la suïssa Anja Weber, que va marcar un temps de 25.22,5. La competició va quedar marcada per la pluja i no es va trobar massa bé en les condicions donades.

Per altra banda, en la primera jornada d’esquí alpí, Carla Mijares i Jessica Núñez van disputar la primera mànega però no van poder completar la segona perquè les condicions es van complicar moltíssim. Mijares es va sortir del traçat en enforquillar i Núñez va cometre un error que la va enviar a la neu tova i no hi va haver possibilitat de tornar al traçat.

Per altra banda, aquests dies es disputa la Copa d’Europa de velocitat amb Marc Oliveras i Matías Vargas. En l’entrenament de descens, Oliveras va ser 24è amb un crono d’1.16,23, a 1,77 del millor registre, marcat per l’austríac Nicklas Koeck, amb un temps d’1.14,46. Vargas va ser 73è, amb un crono d’ 1.17,51, a 3,05 del millor temps.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT