PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Hibernation busca patrocinador per consolidar-se en la 3a edició

Iniciativa Publicitària del Pas espera uns 6.000 assistents a l’edició d’enguany

Per El Periòdic

El festival de música electrònica en l’edició de l’any passat.
El festival de música electrònica en l’edició de l’any passat. | HIBERNATION

El festival de música electrònica Hibernation, que  celebrarà la seva tercera edició del 29 al 31 de març al Pas de la Casa, està en recerca d’un patrocinador de capital privat, tal com va assegurar el president de la Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa Jean-Jacques Carrié en declaracions a EL PERIÒDIC. 

Carrié va assegurar que disposen de «tres o quatre patrocinadors sobre la taula» per intentar «consolidar-lo de cara als anys futurs». En aquest sentit estan estudiant les propostes presentades i estan oberts a rebre’n d’altres «que siguin interessants pel Pas de la Casa».

De totes maneres, el president de la Iniciativa Publicitària va descartar que la celebració del festival estigués en perill si no troben un patrocinador en el proper mes, ja que en aquest suposat cas Hibernation podria tirar endavant amb el capital de La Noche Voyages, els turoperadors que organitzen l’esdeveniment.

El festival, que acull la tercera edició, ofereix la possibilitat de combinar activitats de neu amb música electrònica

Seran tres dies de house underground i techno en els quals Carrié va manifestar que confien rebre «entre 5.000 i 6.000 joves d’entre 25 i 40 anys» provinents de França, Espanya, el Regne Unit, Alemanya i fins i tot dels EUA.

L’escenari acollirà enguany prestigiosos DJ del panorama internacional, entre els quals figuren Len Faki, Marco Faraone, Nastia, Âme, Henrik Schwarz o Agoria com a caps de cartell. 

Un dels principals atractius del festival és la combinació de música i muntanya, I és que la proximitat a Grandvalira també ofereix als visitants la possibilitat d’adquirir un forfait per practicar esports de neu durant el dia.

A diferència d’altres festivals celebrats al comú encampadà que lloguen la sala del centre esportiu, ‘Hibernation’ té la seva pròpia infraestructura de 800 metres quadrats a l’aparcament de les Abelletes. 

Vista la polèmica generada al Pas de la Casa pels aldarulls nocturns, La Noche Voyages ha contractat a més seguretat privada per tal que hi hagi «un vigilant per a cada 99 persones» assistents a la festa nocturna. A més, el festivaI també comptarà amb l’ajuda de la Creu Roja Andorrana.

Del 6 al 12 d’abril, el comú d’Encamp també organitzarà el festival Sumol, que previsiblement portarà 1.200 joves portuguesos entre els 17 i els 20 anys. Fa catorze anys que té lloc aquest esdeveniment, coordinat per Sporski. que compta amb nits temàtiques portugueses durant les nits. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT