PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Retencions puntuals a l'N-260 per la caminada reivindicativa

El CDR Alt Urgell s'ha manifestat a primera hora del matí a l'entrada oest de la Seu

Per El Periòdic

Marxa per l'N-260 a la Seu en defensa dels drets civils i polítics.
Marxa per l'N-260 a la Seu en defensa dels drets civils i polítics. | ACN

Una quinzena de persones han dut a terme aquest dimarts, a primera hora del matí, una marxa per l'entrada oest de la Seu d'Urgell, al tram urbà de la carretera N-260, en defensa dels drets civils i polítics i en protesta per l'inici del judici a l'1-O. 

Els participants, convocats pel CDR Alt Urgell i amb el suport de la CUP, s'han trobat pels volts de les 7 del matí a la plaça de Bisbes Prínceps per fer un esmorzar popular. Des d'allà s'han desplaçat al peu de l'Eix Pirinenc, on han tallat el trànsit en les dues direccions de manera successiva. Al llarg d'una hora, han donat diverses voltes pel tram que transcorre entre la Seu i Castellciutat, cosa que ha generat retencions puntuals de circulació.

La protesta, que s'ha dut sense incidents i de forma pacífica, ha acabat a les vuit del matí. Durant la caminada, diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra s'han col·locat davant i darrere dels manifestants per regular el trànsit.

Aturada als centres de treball

Les protestes contra el judici a l'1-O continuaran aquest migdia, a les 12, quan hi ha convocada una aturada de deu minuts davant de tots els centres de treball. Més tard, a les 7 del vespre, es durà a terme una concentració unitària a la plaça dels Oms.

PUBLICITAT
PUBLICITAT